Σχετικά με τους Φακούς Επαφής ACUVUE®

Σχετικά με τους Φακούς Επαφής ACUVUE®

Τα μάτια σας αποτελούν  έμπνευση για εμάς. Για περισσότερα από 30 χρόνια εργαζόμαστε ακούραστα για να δημιουργήσουμε φακούς επαφής που λειτουργούν σε αρμονία με τα μοναδικά μάτια σας, τον τρόπο ζωής σας και τις ανάγκες  σας για διόρθωση της όρασης. Κατανοούμε πόσο σημαντική είναι για εσάς η όρασή σας και έχουμε ως αποστολή να είμαστε η κορυφαία εταιρεία κατασκευής φακών επαφής στον κόσμο, αφοσιωμένη στη δημιουργία προϊόντων ανώτατης ποιότητας.
Από την παρουσίαση των πρώτων φακών επαφής συχνής αντικατάστασης το 1987, η ACUVUE® συνεχίζει να ασχολείται με την έρευνα και την ανάπτυξη φακών επαφής.
Επίσης, επενδύουμε σε πόρους και υποστήριξη για τους επαγγελματίες υγείας των ματιών. Το 2004, η ACUVUE® ίδρυσε το Vision Care Institute® για οπτικούς και φοιτητές οπτομετρίας. Σήμερα, γνωστό ως Johnson & Johnson Institute, περιλαμβάνει 26 κέντρα σε τέσσερις ηπείρους, τα οποία φιλοξενούν περισσότερους από 125.000 επαγγελματίες υγείας των ματιών παγκοσμίως κάθε χρόνο.

Στην ACUVUE®, το όραμά μας είναι να προσφέρουμε υγιή όραση σε όλους, παντού, κάθε μέρα, μέσω νέων τεχνολογιών και προϊόντων.