Πώς Να Αποκτήσετε Φακούς Επαφής

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΣΑΣ

Έτοιμοι να δοκιμάσετε φακούς επαφής; Αφού βρείτε τον εφαρμοστή σας, ακολουθούν αυτά που πρέπει να περιμένετε, από το πρώτο ραντεβού σας μέχρι τους τακτικούς ελέγχους.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει τον εφαρμοστή σας ότι θέλετε να δοκιμάσετε φακούς επαφής πριν κλείσετε ένα ραντεβού, καθώς αυτό το πρώτο ραντεβού συνήθως διαρκεί λίγο περισσότερο από μια κανονική οφθαλμική εξέταση. Ο εφαρμοστής θα ανατρέξει στο ιατρικό ιστορικό των ματιών σας και θα ελέγξει την όρασή σας, για να βεβαιωθεί ότι οι φακοί επαφής είναι κατάλληλοι για τις ανάγκες  σας για διόρθωση της όρασης. Θα αξιολογήσει το σχήμα του ματιού σας, για να εφαρμόσουν οι φακοί ακριβώς όπως πρέπει. Ο εφαρμοστής θα σας δείξει πώς να  εφαρμόζετε και πώς να αφαιρείτε τους φακούς, καθώς και πώς να τους φροντίζετε. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να την υποβάλετε στον εφαρμοστή σας.

Ραντεβού παρακολούθησης

Μετά από περίπου μία βδομάδα κατά την οποία συνηθίζατε τους φακούς επαφής σας, θα επιστρέψετε στον εφαρμοστή για μια επίσκεψη παρακολούθησης. Εάν σε οποιαδήποτε φάση πριν από αυτό έχετε ανησυχίες σχετικά με την άνεση, την όραση ή τον χειρισμό, επικοινωνήστε, σε κάθε περίπτωση, αμέσως με τον εφαρμοστή σας. Εάν σας αρέσουν οι φακοί σας και εφαρμοστής σας είναι ευχαριστημένος που όλα πηγαίνουν καλά, θα μπορείτε να παραγγείλετε  κάποια αρχική ποσότητα.

Τακτικοί έλεγχοι

Οι ανάγκες διόρθωσης της όρασης μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Βεβαιωθείτε ότι επισκέπτεστε τον επαγγελματία υγείας των ματιών σας, όπως σας έχει ζητήσει, για να ελέγχετε την υγεία των ματιών σας και να βεβαιώνεστε ότι εξακολουθείτε να φοράτε τους σωστούς φακούς βάσει συνταγής, καθώς και ότι οι φακοί ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες σας.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τους φακούς επαφής;

†Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες οπτικούς.