Είτε ψάχνετε για στενότερη σύνδεση, είτε για μεγαλύτερες προκλήσεις είτε για συναρπαστικές νέες εμπειρίες, με τη δύναμη μεταμόρφωσης των φακών επαφής, μπορείτε να δείτε περισσότερα πράγματα στον κόσμο και να τα δείτε όλα με καθαρή, οξεία όραση.

ΔΕΙΤΕ...

Εκτιμήστε την ομορφιά αυτών που σας περιτριγυρίζουν, βλέποντας κάθε λεπτομέρεια καθαρά, ακόμη και εάν είναι στην άκρη του ορίζοντα, απολαμβάνοντας στο έπακρο τις στιγμές που είναι σημαντικές για εσάς, ακόμα κι αν έχετε μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό ή πρεσβυωπία.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Ως η  #1 σε πωλήσεις σειρά φακών επαφής παγκοσμίως1, η ACUVUE® δεν δεσμεύεται μόνο να σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα αλλά να συνδέεστε και να ζείτε καλύτερα.

ΟΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Όποια εποχή του χρόνου κι αν είναι, οι φακοί επαφής μπορούν να σας δώσουν καθαρή, χωρίς περιορισμούς όραση, την ελευθερία να είστε δραστήριοι και μια φυσική εμφάνιση χωρίς γυαλιά.

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Από βίντεο με οδηγίες μέχρι συμβουλές και κόλπα, έχουμε τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση στη χρήση φακών επαφής. Ετοιμαστείτε να Δείτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορεί να φαίνεται λίγο δύσκολο το ξεκίνημα με τους φακούς επαφής, αλλά δεν χρειάζεται να είναι τρομακτικό. Με την ACUVUE®, μπορείτε να νιώσετε αυτοπεποίθηση από την πρώτη μέρα, με μία δωρεάν* δοκιμή χωρίς δεσμεύσεις. Μπορούμε ακόμη και να σας βοηθήσουμε να βρείτε έναν εφαρμοστή κοντά σας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ΕΔΩ

ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΩΝ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ACUVUE® ΣΗΜΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ ACUVUE® ΓΙΑ ΕΣΑΣ

1. Euromonitor International, έκδοση Eyewear 2021, τιμές λιανικής πώλησης, όλοι οι δίαυλοι λιανικής πώλησης, δεδομένα 2019. H «σειρά φακών επαφής ACUVUE® »  αντιπροσωπεύει τις συνολικές πωλήσεις των εξής εμπορικών ονομασιών: 1-Day ACUVUE®, ACUVUE® OASYS, ACUVUE® Advance, ACUVUE® και ACUVUE®2.

† Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες  οπτικούς. Πλήρεις όροι: www.acuvue.gr/terms-conditions