ΧΡΗΣΗ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ & ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ COVID-19

Στην ACUVUE® οι χρήστες φακών επαφής ήταν πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και κατά τη διάρκεια αυτής της αβέβαιης χρονικής στιγμής, η σκέψη μας είναι σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων σχετικά με τον ιό COVID-19, θα θέλαμε να σας παράσχουμε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους φακούς επαφής.

Καθώς όλοι οδηγούμαστε σε αυτόν τον νέο τρόπο ζωής, θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας μέσω των διαδικτυακών μας καναλιών προσφέροντας πληροφορίες, καθοδήγηση και υποστήριξη.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ
ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Οι φακοί επαφής μπορούν να φορεθούν με ασφάλεια, ενώ πιθανή μόλυνση αποτρέπεται ακολουθώντας τις κατάλληλες οδηγίες φροντίδας των φακών επαφής που σας έχουν δοθεί από τον επαγγελματία οφθαλμικής υγείας, οι οποίες περιλαμβάνουν το σχολαστικό πλύσιμο, τον καθαρισμό και το στέγνωμα των χεριών σας πριν το χειρισμό των φακών σας. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο καθαρισμός & φροντίδα.


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Είτε χρησιμοποιείτε φακούς ημερήσιας είτε συχνής αντικατάστασης, τηρείτε τους κανόνες καλής υγιεινής κατά το χειρισμό των φακών επαφής σας καθώς είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Όπως πάντα, πλύνετε τα χέρια σας με αντιβακτηριδιακό σαπούνι και νερό πριν εφαρμόσετε ή αφαιρέσετε τους φακούς επαφής σας.

Πρόσβαση στις επίσημες οδηγίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στον παρακάτω σύνδεσμο.


ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ

Συνιστάται να φοράτε γυαλιά οράσεως αντί για φακούς επαφής, μέχρι να αισθανθείτε καλύτερα, καθώς μπορεί να αισθάνεστε  τα μάτια σας λιγότερο άνετα από το φυσιολογικό και ίσως να κοιμάστε περισσότερο, κάτι που δεν συνιστάται να γίνεται ενώ φοράτε φακούς επαφής. Εάν φοράτε φακούς επαφής ημερήσιας αντικατάστασης, συνεχίστε να τους πετάτε μετά τη χρήση όπως συνηθίζατε μέχρι τώρα. Εάν φοράτε φακούς συχνής αντικατάστασης, συνιστάται να ξεκινήσετε με ένα νέο ζευγάρι φακών με την ανάρρωσή σας ώστε να διασφαλίσετε ότι δε θα παραμείνουν στους φακούς σας μικρόβια.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ

Να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να εφοδιάζουμε με φακούς επαφής ACUVUE® έτσι ώστε να μπορείτε να τους προμηθευτείτε μέσω του οπτικού σας, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα μείνετε χωρίς τους φακούς σας.

Ενώ η καλύτερη απόφαση ήταν να κλείσουν τα φυσικά καταστήματα περιορίζοντας την προσωπική αλληλεπίδραση, τα περισσότερα καταστήματα θα προσφέρουν  online υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου. Εάν έχετε μία συνταγή σε ισχύ, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του οπτικού σας στην οποία μπορείτε να παραγγείλετε εκ νέου τους φακούς σας ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί του για περισσότερες πληροφορίες.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΜΕΣΩ EMAIL

Λάβετε πληροφορίες στέλνοντας email στο
[email protected]