ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον οφθαλμίατρό σας για να συζητήσετε τις απορίες σας, και εάν χρειάζεται, να κλείσετε ένα ραντεβού.

Εάν, μετά την επίσκεψη στον οφθαλμίατρό σας, δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, παρακαλούμε συμπληρώστε το έντυπο απαίτησης και στείλτε το στη διεύθυνση που αναγράφεται στη φόρμα, μαζί με την απόδειξη και τους αχρησιμοποίητους φακούς επαφής που έχουν μείνει στη συσκευασία.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η εγγύηση ικανοποίησης καλύπτει μόνο το κόστος των φακών επαφής. Δεν παρέχεται αποζημίωση για το κόστος τοποθέτησης ή επίσκεψης σε οφθαλμίατρο.

+Βλέπε τους πλήρεις Όρους και Προϋποθέσεις.

Όροι & Προϋποθέσεις

1. Το έντυπο απαίτησης περιέχει οδηγίες για το πώς θα ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας. Οι οδηγίες σε αυτό το έντυπο απαίτησης αποτελούν μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων
2. Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει μόνο για τους φακούς επαφής ACUVUE®.
3. Μόνο μία αποζημίωση ανά άτομο. Θα γίνονται δεκτές μόνο απαιτήσεις που γίνονται με το έντυπο απαίτησης.
4. Όλες οι αποζημιώσεις ανέρχονται στο 100 % του κόστους και θα πληρώνονται με επιταγή, πληρωτέα στο όνομα που αναγράφεται στο έντυπο απαίτησης, εντός 28 ημερών από την υποβολή μιας έγκυρης απαίτησης.
5. Johnson & Johnson Medical Ltd. δεν φέρει ευθύνη για έντυπα απαίτησης που έχουν χαθεί, καθυστερήσει η καταστραφεί στο ταχυδρομείο. Τα έντυπα απαίτησης με εσφαλμένα στοιχεία διεύθυνσης ή τα έντυπα που είναι ελλιπή, κατεστραμμένα, φωτοαντίγραφα ή δυσανάγνωστα θα απορρίπτονται. Τα αποδεικτικά αποστολής μέσω ταχυδρομείου δεν αποτελούν απόδειξη παραλαβής.
6. Όλες οι απαιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από τη γνήσια απόδειξη αγοράς όπου θα αναγράφεται το ποσό πληρωμής των φακών επαφής.
7. Όλες οι απαιτήσεις για 1•DAY ACUVUE® TruEye®, 1•DAY ACUVUE® MOIST® και 1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM πρέπει να συνοδεύονται από τουλάχιστον το 75% της ποσότητας των φακών επαφής που αγοράστηκαν στην κανονική τιμή της αγοράς, μέσα στην αρχική, μη κατεστραμμένη συσκευασία τους. Όλες οι απαιτήσεις για ACUVUE® OASYS® with HYDRACLEAR® PLUS, ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM, ACUVUE® OASYS® for PRESBYOPIA, ACUVUE® ADVANCE® με HYDRACLEAR® και ACUVUE® ADVANCE® PLUS with HYDRACLEAR® πρέπει να συνοδεύονται από τουλάχιστον το 65% της ποσότητας των φακών επαφής που αγοράστηκαν στην κανονική τιμή της αγοράς, στην αρχική, μη κατεστραμμένη συσκευασία τους.
8. Οι απαιτήσεις μπορούν να αφορούν το απόθεμα φακών επαφής 1 χρόνου μέγ.
9. Οι απαιτήσεις θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον έχετε ενημερώσει τον οφθαλμίατρό σας ότι είστε δυσαρεστημένοι.
10. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα για οφθαλμολογικές εξετάσεις ή άλλες υπηρεσίες σε αυτή την προσφορά.
11. Τα προσωπικά στοιχεία που αναγράφονται στο έντυπο απαίτησης θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τη διαχείριση αυτής της προσφοράς και για κανέναν άλλο σκοπό, και δεν θα προωθηθούν σε τρίτα μέρη.