Γνωρίζατε ότι τα κουτιά των φακών επαφής ACUVUE® μπορούν να ανακυκλωθούν; Το επαναχρησιμοποιούμενο δοχείο και η φιάλη διαλύματος μπορούν επίσης να απορριφθούν στον κάδο ανακύκλωσης.

Η συσκευασία blister είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμο υλικό, ωστόσο, η ανακύκλωση μπορεί να μην είναι πάντα δυνατή λόγω του μικρού μεγέθους της.

Και ενώ γενικά δεν μπορείτε ακόμη να ανακυκλώσετε τους φακούς επαφής λόγω του μικρού μεγέθους τους, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την TerraCycle για το πρόγραμμα ανακύκλωσης των φακών επαφής ACUVUE® στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μέχρι στιγμής, έχουμε ανακυκλώσει 5 εκατομμύρια φακούς επαφής και θήκες μαζί1.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπεύθυνη και βιώσιμη διάθεση των φακών επαφής ACUVUE®, ανατρέξτε σε αυτόν τον απλό οδηγό.

Μάθετε τι κάνουμε για το κλίμα
 

Μάθετε τι κάνουμε για να συμβάλουμε στην προστασία του φυσικού κόσμου

1. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.terracycle.com/en-GB/brigades/acuvue

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σωστή χρήση, τη φροντίδα και την ασφάλεια, μιλήστε με τον επαγγελματία οφθαλμικής υγείας σας και διαβάστε τις Οδηγίες Χρήσης που διατίθενται στον ιστότοπο ACUVUE® (www.acuvue.gr/important-safety-information ).

© Johnson & Johnson Medical Greece Single Member S.A.
PP2021AMB6051