Ανακαλύψτε ξανά την όραση που ξέρατε

Αργά ή γρήγορα, συμβαίνει σχεδόν σε όλους μας. Κρατάμε το μενού λίγο πιο μακριά απ’ το πρόσωπό μας καθώς προσπαθούμε να το διαβάσουμε στον χαμηλό φωτισμό του εστιατορίου ή στεκόμαστε στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ και δυσκολευόμαστε να διαβάσουμε τις λεπτομέρειες στις ετικέτες των προϊόντων. Αυτές είναι συχνές ενδείξεις πρεσβυωπίας.

Υπάρχουν 6 συχνές ενδείξεις πρεσβυωπίας που πρέπει να προσέξετε:

Αν αυτό σας ακούγεται πολύ οικείο, μην ανησυχείτε. Υπάρχει μια λύση για την όραση που αλλάζει καθώς μεγαλώνουμε και η οποία δεν περιλαμβάνει το να φορέσετε γυαλιά.
Οι πολυεστιακοί φακοί επαφής ACUVUE® έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν καθαρή όραση κοντά, μακριά και ενδιάμεσα, που σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε όπως βλέπατε πάντα.

Τι είναι η πρεσβυωπία;

Η πρεσβυωπία είναι μια φυσική κατάσταση που τείνει να εμφανίζεται καθώς μεγαλώνουμε. Με την ηλικία, ο φακός στο εσωτερικό του ματιού γίνεται πιο παχύς και λιγότερο εύκαμπτος, πράγμα που σημαίνει ότι χάνει την ικανότητα να αλλάζει σχήμα και να προσαρμόζει την εστίασή του τόσο εύκολα όσο παλαιότερα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους πολυεστιακούς φακούς επαφής ACUVUE®;

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Σημαντικές πληροφορίες για τους χρήστες φακών επαφής: Οι φακοί επαφής ACUVUE® μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διόρθωση της όρασης. Ένας επαγγελματίας οφθαλμικής υγείας θα προσδιορίσει αν οι φακοί επαφής είναι κατάλληλοι για εσάς. Παρόλο που αυτό είναι σπάνιο, μπορεί να εμφανιστούν σοβαρά οφθαλμικά προβλήματα κατά τη χρήση φακών επαφής. Για την πρόληψη αυτών των προβλημάτων, ακολουθήστε το πρόγραμμα χρήσης και αντικατάστασης, καθώς και τις οδηγίες σωστής φροντίδας των φακών. Μην φοράτε φακούς επαφής εάν έχετε οφθαλμική λοίμωξη, οποιαδήποτε οφθαλμική πάθηση ή συστηματική νόσο, που μπορεί να επηρεάσουν τα μάτια ή εάν είστε αλλεργικοί σε οποιαδήποτε συστατικά. Εάν αντιμετωπίσετε δυσανεξία στα μάτια, υπερβολικό δάκρυσμα, αλλαγές στην όραση, ερυθρότητα ή άλλα προβλήματα στα μάτια, αφαιρέστε τον φακό και επικοινωνήστε αμέσως με τον επαγγελματία οφθαλμικής υγείας σας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων προειδοποιήσεων και προφυλάξεων, διαβάστε τις Οδηγίες Χρήσης που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο ACUVUE® (www.acuvue.gr).

†Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες οπτικούς. Για πλήρεις Όρους και Προϋποθέσεις επισκεφθείτε https://www.acuvue.gr/legalnotice.

1. JJV Data on File 2020. Ισχυρισμοί Εφαρμογής και Απόδοσης των ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL.

ACUVUE® και ACUVUE® OASYS αποτελούν εμπορικά σήμαματα της Johnson & Johnson Medical Greece Single Member S.A. 2022.PP2022AVO4454