Συμβουλές για να ταξιδεύετε με φακούς επαφής

Οι φακοί επαφής είναι θαυμάσιοι για ταξίδια. Αυτές οι ταξιδιωτικές συμβουλές θα διασφαλίσουν την όσο το δυνατόν ομαλότερη διεξαγωγή του ταξιδιού σας.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Ο ξηρός αέρας στην καμπίνα ενός αεροσκάφους μπορεί να αφυδατώσει τα μάτια σας και να σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο άνετα από το συνηθισμένο με τους φακούς επαφής σας. Οι φακοί επαφής ACUVUE® είναι σχεδιασμένοι ώστε να διατηρούν την υγρασία τους, για να νιώθετε τα μάτια σας άνετα, φρέσκα και ενυδατωμένα, ακόμη και σε αυτό το αντίξοο περιβάλλον. Ωστόσο, για μεγάλες πτήσεις, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να φορέσετε γυαλιά, τα οποία θα σας επιτρέψουν επίσης να κοιμηθείτε. Εξασφαλίστε ένα όσο το δυνατόν πιο άνετο ταξίδι με αυτές τις χρήσιμες συμβουλές:

  • Έχετε μαζί σας ένα φιαλίδιο ή μονοδόσεις σταγόνων ενυδάτωσης για να ανακουφίσετε τα μάτια σας από την ξηρότητα και πίνετε άφθονο νερό για να μείνετε όσο το δυνατόν πιο ενυδατωμένοι.
  • Αφαιρέστε τους φακούς επαφής σας εάν θέλετε να κοιμηθείτε.
  • Εάν φοράτε φακούς επαφής ημερήσιας αντικατάστασης, εξετάστε το ενδεχόμενο να εφαρμόσετε ένα νέο ζευγάρι φακών όταν φτάσετε στον προορισμό σας.
  • Εάν ταξιδεύετε προς μια ηλιόλουστη περιοχή ή για σκι, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των ματιών σας από τον ήλιο.

Να θυμάστε να είστε προσεκτικοί με το νερό όταν φοράτε φακούς.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας, ακολουθήστε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε το ταξίδι με φακούς επαφής μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Αρχίστε τη δωρεάν† δοκιμή των φακών επαφής ACUVUE® σήμερα.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τους φακούς επαφής;

†Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες οπτικούς.