ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

Καθώς αρχίζουμε να προσαρμοζόμαστε σταθερά σε αυτήν την καθημερινή ρουτίνα, και σε αυτόν το «νέο» τρόπο ζωής και εργασίας, είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να γνωρίζετε ότι η βοήθεια είναι κοντά αν τη χρειάζεστε.

ΘΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ

Ακολουθώντας τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, τα οπτικά καταστήματα έχουν ανοίξει ξανά τις πόρτες τους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού εάν το χρειάζεστε.

Όπως πάντα, ο εφαρμοστής σας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την οφθαλμική υγεία, συμπεριλαμβανομένων των φακών επαφής και πιστεύετε ότι θα επωφεληθείτε από μία κατ’ιδίαν επίσκεψη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να επισκεφθείτε τον εφαρμοστή σας εάν πρέπει να ελέγξετε τη συνταγή σας, να προμηθευτείτε φακούς ή εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με:

Ο εφαρμοστής σας πιθανότατα θα ακολουθεί αυστηρές οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης και άλλα προστατευτικά μέτρα για την υγεία και την ασφάλειά σας.


ΝΕΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ

Από τη στιγμή που θα φορέσετε τους φακούς επαφής σας, μπορείτε να γνωρίσετε το περιβάλλον σας με διαφορετικό τρόπο και αυτή η θετική αλλαγή μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την ποιότητα της ημέρας σας. Είτε μένετε σε εσωτερικό χώρο είτε ξεκινάτε να βγαίνετε έξω, υπάρχουν πολλές στιγμές όπου η χρήση των φακών επαφής μπορεί να συνεχίσει να σας ωφελεί:

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η δημιουργία ενός καθαρού και άνετου οικιακού περιβάλλοντος είναι ένας καλός τρόπος για να εστιάσετε την ενέργειά σας βελτιώνοντας δραστικά τη διάθεσή σας. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε μερικές εργασίες μόνοι σας ή να ασχοληθείτε με τον κήπο, η χρήση φακών επαφής μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση στα γυαλιά οράσεως, επειδή μπορείτε να τους φορέσετε μαζί με γυαλιά ηλίου ή τα προστατευτικά γυαλιά σας.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Εάν έχετε ανακαλύψει ένα νέο πάθος για τη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική και έχετε εξασκήσει τις δεξιότητές σας εφόσον περάσατε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, οι φακοί επαφής σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά χωρίς τα γυαλιά οράσεως και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν θα θολώσουν ή θα γλιστρήσουν όταν χρησιμοποιείτε το φούρνο ή προετοιμάζετε τα υλικά σας.

ΜΑΘΗΣΗ, ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Από το να μάθετε μία νέα γλώσσα, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια έως την κατασκευή πραγμάτων με τα χέρια σας, οι φακοί επαφής σας βοηθούν να έχετε καθαρή και άνετη όραση προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχετε μπροστά σας.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ & ΣΤΥΛ

Μην υποτιμάτε το γεγονός ότι το να βαφτείτε για μια βιντεοκλήση ή να φορέσετε κάποια κομψά αξεσουάρ μπορεί να επηρεάσει θετικά την καθημερινή σας ρουτίνα. Με τους φακούς επαφής, μπορείτε ακόμα να δείχνετε «στα καλύτερά σας», κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να νιώθετε ο εαυτό σας

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η διατήρηση ή η έναρξη καλών συνηθειών άσκησης είναι πάντα επωφελής, ειδικά αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε στιγμή που βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο. Από το τρέξιμο και την ποδηλασία μέχρι τη γιόγκα και την προπόνηση με βάρη, όταν συμμετέχετε σε καθημερινές δραστηριότητες η χρήση φακών επαφής μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τη βελτίωση της όρασή σας. Σας βοηθούν να κινήστε ελεύθερα χωρίς να ανησυχείτε μήπως γλιστρήσουν τα γυαλιά σας εάν αποφασίσετε να αυξήσετε το ρυθμό.


ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Εάν πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΜΕΣΩ EMAIL

Λάβετε συμβουλές στέλνοντας email στο
[email protected]