ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

Είτε είστε φανατικός λάτρης του αθλητισμού είτε πηγαίνετε περιστασιακά για τρέξιμο, οι φακοί επαφής σας δίνουν την ελευθερία να συγκεντρωθείτε στην άθληση.

  • Οι φακοί σας δίνουν καθαρή  πλήρη όραση χωρίς περιορισμό της όρασής σας από τον σκελετό των γυαλιών.
  • Δεν γλιστρούν στη μύτη σας όταν ιδρώνετε και δεν κάνουν αντανακλάσεις που αλλοιώνουν την όρασή σας.
  • Δεν θολώνουν και δεν πιτσιλίζονται από τη βροχή και δεν πρόκειται να σπάσουν εάν σας χτυπήσει κατά λάθος κάτι στο πρόσωπο.
  • Μπορούν να φορεθούν με μάσκες, κράνη ή άλλο τύπο αθλητικού εξοπλισμού κεφαλής.

*Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® διαθέτουν φίλτρα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία, τα οποία προστατεύουν τα μάτια σας από τις επιβλαβείς ακτίνες του ηλίου.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ;

Όποιο κι αν είναι το άθλημά σας, οι φακοί επαφής σας δίνουν την ελευθερία να επιτύχετε τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

ΠΟΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ;

ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μπορείτε να τους φορέσετε μία φορά και μετά να τους πετάξετε, χωρίς την ταλαιπωρία του καθαρισμού. Επιπλέον, δεν θα κουβαλάτε και δεν θα καθαρίζετε τη θήκη των φακών.

ΦΑΚΟΙ ΣΥΧΝΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε φακούς συχνής αντικατάστασης για ημερήσια
χρήση, τους οποίους μπορείτε να καθαρίζετε και να αποθηκεύετε μετά τη χρήση, καθώς και να τους αντικαθιστάτε κάθε δύο εβδομάδες.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Αρχίστε τη δωρεάν† δοκιμή των φακών επαφής ACUVUE® σήμερα.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τους φακούς επαφής;

†Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες οπτικούς.

1. Εάν σας αρέσει να κολυμπάτε ή να κάνετε θαλάσσια σπορ, ζητήστε συμβουλές από τον επαγγελματία υγείας των ματιών σας σχετικά με τις δραστηριότητες που αφορούν την επαφή με νερό. Η έκθεση των φακών επαφής σε νερό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο οφθαλμικής μόλυνσης. Εάν οι φακοί σας έρθουν ξαφνικά σε επαφή με νερό, απορρίψτε τους και αντικαταστήστε τους με ένα νέο ζευγάρι.

2. Οι φακοί επαφής με UV προστασία ΔΕΝ αντικαθιστούν τα γυαλιά με UV προστασία όπως τα γυαλιά ηλίου γιατί δεν καλύπτουν πλήρως το μάτι και την περιοχή γύρω από αυτό. Θα πρέπει να συνεχίσετε να φοράτε γυαλιά με UV προστασία σύμφωνα με τις οδηγίες του εφαρμοστή σας.