Σημαντικές Πληροφορίες Ασφάλειας

Σημαντικές πληροφορίες για τους χρήστες φακών επαφής: Οι φακοί επαφής ACUVUE® μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διόρθωση της όρασης. Ένας επαγγελματίας οφθαλμικής υγείας θα προσδιορίσει αν οι φακοί επαφής είναι κατάλληλοι για εσάς.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιώ τους φακούς μου; Ακολουθήστε το πρόγραμμα χρήσης και αντικατάστασης και τις οδηγίες για τη σωστή φροντίδα των φακών που παρέχονται από τον επαγγελματία οφθαλμικής υγείας σας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του προϊόντος που διατίθενται στις Οδηγίες Χρήσης.

Υπάρχουν κίνδυνοι με τη χρήση φακών επαφής; Αν και σπάνια, μπορεί να εμφανιστούν σοβαρά οφθαλμικά προβλήματα όταν φοράτε φακούς επαφής. Επομένως, είναι σημαντικό να μιλήσετε με τον επαγγελματία οφθαλμικής υγείας σας για τη σωστή και ασφαλή χρήση και πώς να φροντίζετε τους φακούς σας.

Ποιος δεν πρέπει να φοράει φακούς επαφής; Μόνο ο επαγγελματίας οφθαλμικής υγείας σας μπορεί να καθορίσει εάν οι φακοί επαφής είναι κατάλληλοι για εσάς. ΜΗΝ φοράτε φακούς επαφής εάν έχετε οφθαλμική λοίμωξη, οποιαδήποτε οφθαλμική πάθηση ή συστηματική νόσο, που μπορεί να επηρεάσει τα μάτια ή εάν είστε αλλεργικοί σε οποιαδήποτε συστατικά του προϊόντος. Εάν αντιμετωπίσετε δυσανεξία στα μάτια, υπερβολικό δάκρυσμα, αλλαγές στην όραση, ερυθρότητα ή άλλα οφθαλμικά προβλήματα, αφαιρέστε τον φακό και επικοινωνήστε αμέσως με τον επαγγελματία οφθαλμικής υγείας σας.