Φακοί Επαφής ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL

Φακοί Επαφής ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Αρχίστε τη δωρεάν δοκιμή των φακών επαφής ACUVUE® σήμερα.

Αφήστε έναν εφαρμοστή να σας βοηθήσει να βρείτε τους σωστούς φακούς επαφής ACUVUE® για εσάς.

†Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες οπτικούς. Δείτε την ενότητα Όροι και προϋποθέσεις.

*Σε σύγκριση με τον προηγούμενο πολυεστιακό σχεδιασμό της JJV, η τεχνολογία βελτιστοποιήθηκε τόσο για τις παραμέτρους του διαθλαστικού σφάλματος όσο και για την ισχύ του add για πολλές αποστάσεις όρασης και επίπεδα φωτός.

**Το https://www.clinicaltrials.gov, ιστοσελίδα που υποστηρίζεται από το NIH. Οι 25 κλινικές μελέτες έχουν εκτιμήσει την υποκειμενική άνεση ως κύρια ή δευτερεύοντα τελικά σημεία με τους Φακούς Επαφής ACUVUE® OASYS 2 εβδομάδων αντικατάστασης και τους ACUVUE® OASYS with Transitions™ Light Intelligent Technology™. Ανασκόπηση που διεξήχθη από τις 20 Σεπτεμβρίου 2020.

‡Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® παρέχουν Κατηγορίας 1 ή Κατηγορίας 2 προστασία από την UV ακτινοβολία ενάντια στη μετάδοση των επιβλαβών UV ακτίνων στον κερατοειδή χιτώνα και μέσα στα μάτια. Οι φακοί επαφής με UV προστασία ΔΕΝ αντικαθιστούν τα γυαλιά με UV προστασία όπως τα γυαλιά ηλίου γιατί δεν καλύπτουν πλήρως το μάτι και την περιοχή γύρω από αυτό. Θα πρέπει να συνεχίσετε να φοράτε γυαλιά με UV προστασία σύμφωνα με τις οδηγίες του εφαρμοστή σας.

1. JJV data on file 2016: *LACREON®, HYDRACLEAR® PLUS, HYDRACLEAR® 1 και HydraLuxe™ Τεχνολογίες Δακρυϊκού Φιλμ*

2. JJV, Data on File 2020. ACUVUE® ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ:

JJVC Φακοί Επαφής, Χαρακτηριστικά Σχεδιασμού και Συναφή Οφέλη.