Απλά πηγαίνετε. Πηγαίνετε να εξερευνήσετε, να μάθετε μια νέα γλώσσα, να περπατήσετε, να τρέξετε, να κάνετε σκέιτμπορντ, ποδήλατο ή αναρρίχηση, να κάνετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα και να κάνετε τον κόσμο να δείχνει ξανά μεγάλος. Πηγαίνετε να δείτε. Δείτε ότι έχετε περισσότερα να μάθατε για τη ζωή, περισσότερες εμπειρίες να απολαύσετε και περισσότερες ευκαιρίες να γελάτε αργότερα με όλα αυτά. Έχετε την ελευθερία να απολαύσετε τη ζωή σας στο μέγιστο, αξιοποιώντας κάθε νέα ευκαιρία. Τώρα είναι η στιγμή σας, μην διστάζετε, απλά πηγαίνετε!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ.


ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Οι φακοί επαφής είναι μια απλή και αξιόπιστη επιλογή όταν θέλετε να κάνετε προπόνηση ή να ακολουθείτε τους φίλους σας σε διάφορες δραστηριότητες. Επίσης, μπορείτε να τους φοράτε και μαζί με τα γυαλιά ηλίου σας.

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ & ΣΤΥΛ

Οι φακοί επαφής είναι λεπτοί και αόρατοι για φυσική εμφάνιση τις μέρες που δεν έχετε διάθεση να φορέσετε τα γυαλιά σας ή θέλετε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Εκτός από την παροχή ενός απεριόριστου οπτικού πεδίου όταν χρησιμοποιείτε ψηφιακές συσκευές, οι φακοί επαφής μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα μάτια σας φρέσκα και άνετα όταν χρησιμοποιείτε οθόνες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ & ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ

Στη βροχή ή στο χιόνι, ή αν κινείστε μεταξύ κλιματιζόμενων χώρων και ζεστής εξωτερικής θερμοκρασίας, φορώντας φακούς επαφής σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα βραχούν ή θα θολώσουν τα γυαλιά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές στους φακούς επαφής ανάλογα με τις ανάγκες της όρασης και του τρόπου ζωής σας και μπορείτε να ελέγχετε το κόστος ανάλογα με το πόσο συχνά φοράτε τους φακούς σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους φακών επαφής σήμερα.


Ξεκινήστε τη Δωρεάν† δοκιμή των Φακών Επαφής ACUVUE® σήμερα.

Μάθετε το Σωστό Τρόπο Καθαρισμού και Φροντίδας των Φακών σας

† Απαιτείται επαγγελματική συμβουλή και μπορεί να ισχύσουν χρεώσεις εφαρμογής που δεν περιλαμβάνονται. Δείτε πλήρεις όρους και προϋποθέσεις.