Όταν πρόκειται για διόρθωση της όρασης, οι φακοί επαφής μπορούν να σας δώσουν καθαρή πλήρη όραση, την ελευθερία να είστε δραστήριοι και μια φυσική εμφάνιση χωρίς γυαλιά.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Δραστηριότητα και αθλητισμός

Είτε αθλείστε είτε απλά ασχολείστε με εξωτερικές δραστηριότητες, οι φακοί επαφής μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την ελευθερία κίνησης για να έχετε έναν δραστήριο τρόπο ζωής.

Μόδα και στυλ

Οι φακοί επαφής προσφέρουν μια φυσική εμφάνιση και μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του τρόπου που νιώθετε για τον εαυτό σας και του τρόπου που σας βλέπουν οι άλλοι.

Ηλεκτρονικά παιχνίδια και χρήση οθονών

Η τεχνολογία συνεχούς ενυδάτωσης στους φακούς επαφής ACUVUE® βοηθά τα μάτια σας να αντέχουν, έτσι ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που βλέπετε στην οθόνη σας.

Πάντα μαζί σας

Η χρήση φακών επαφής σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι μπορεί να ξεχάσετε τα γυαλιά σας ή να σκουπίζετε τα θολά κρύσταλλά τους.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις;

Βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και άλλες πληροφορίες στην ενότητα συχνών ερωτήσεων.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες  οπτικούς.