Συμβουλές για την ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ των ματιών από ψηφιακές οθόνες

Οι ψηφιακές οθόνες μπορεί να είναι σκληρές για τα μάτια σας, για πολλούς λόγους. Η χρήση μιας ψηφιακής συσκευής μειώνει τον ρυθμό βλεφαρισμού σας χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ξηρότητα, ερεθισμό ή ερυθρότητα των ματιών. Η καταπόνηση και η κούραση των ματιών, καθώς και η θολή και μεταβαλλόμενη όραση μπορεί επίσης να είναι αποτέλεσμα χρήσης μιας ψηφιακής οθόνης για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα. Εάν εμφανίζετε αυτά τα συμπτώματα τακτικά, επικοινωνήστε με τον επαγγελματία υγείας των ματιών σας για συμβουλές.

Πολλοί από εμάς περνάμε αρκετές ώρες χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή ή άλλη ψηφιακή συσκευή καθημερινά, και όλοι ξέρουμε ότι αυτό μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει τα μάτια μας. Η επιλογή των σωστών φακών επαφής θα σας βοηθήσει να νιώθετε άνεση στα μάτια σας όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ

Εάν φοράτε φακούς επαφής, μπορεί να παρατηρείτε τις επιδράσεις μιας ψηφιακής οθόνης στα μάτια σας ακόμη περισσότερο. Για να διατηρήσετε την άνεση των ματιών σας μπροστά στην οθόνη, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Αρχίστε τη δωρεάν† δοκιμή των φακών επαφής ACUVUE® σήμερα.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τους φακούς επαφής;

†Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες οπτικούς.