Επιλέγοντας τους σωστούς φακούς επαφής ACUVUE® για εσάς

Αυτός ο οδηγός είναι για εσάς που αναρωτιέστε τι είναι οι φακοί επαφής και πώς θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να βλέπετε καθαρά χωρίς τα γυαλιά σας.

Η αρχή των φακών επαφής είναι ίδια με αυτή των γυαλιών. Διαθλούν το φως και το ανακατευθύνουν προς τον αμφιβληστροειδή σας για να διορθώσουν την όρασή σας. Οι φακοί επαφής  εφαρμόζονται  απευθείας στην επιφάνεια του ματιού και μπορούν να διορθώσουν τη μυωπία, την υπερμετρωπία, τον αστιγματισμό και την πρεσβυωπία.

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΑΝΑ ΤΥΠΟ

ΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΑΝΑ ΠΑΘΗΣΗ

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΓΙΑ ΜΥΩΠΙΑ Ή ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΠΙΑ

Όταν έχετε μυωπία, δυσκολεύεστε να δείτε καθαρά αντικείμενα που βρίσκονται μακριά. Όταν έχετε υπερμετρωπία, δυσκολεύεστε να εστιάσετε σε αντικείμενα που βρίσκονται κοντά. Αυτές είναι οι δύο πιο κοινές παθήσεις που χρειάζονται  διόρθωση της όρασης .

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΓΙΑ ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ

Εάν έχετε αστιγματισμό, η όρασή σας μπορεί να είναι θολή σε όλες τις αποστάσεις. Οι μαλακοί τορικοί φακοί επαφής διορθώνουν τον αστιγματισμό αντισταθμίζοντας τις μεμονωμένες διαφορές στο σχήμα του ματιού σας, επιτρέποντας στο φως να εστιάσει σωστά στον αμφιβληστροειδή, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος του ματιού σας. Οι φακοί επαφής ACUVUE® για ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, έχουν σχεδιασμό EYELID STABILISED, ο οποίος χρησιμοποιεί τη δύναμη του φυσικού βλεφαρισμού σας για να διατηρήσει τους φακούς στη θέση τους ώστε να έχετε καθαρή και σταθερή όραση.

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΓΙΑ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ

Η πρεσβυωπία είναι μια πάθηση που σχετίζεται με την ηλικία και χαρακτηρίζεται από αυξανόμενη δυσκολία στην καλή εστίαση σε κοντινά αντικείμενα, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η πρεσβυωπία συνήθως αρχίζει να επηρεάζει τους ανθρώπους περίπου στην ηλικία των 40 ετών. Με τους πολυεστιακούς φακούς επαφής μπορείτε να δείτε καθαρά χωρίς γυαλιά ανάγνωσης και σε απόσταση.

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΑΝΑ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

ΓΙΑΤΙ ACUVUE®;

Τα μάτια σας είναι η έμπνευσή μας. Για περισσότερα από 30 χρόνια εργαζόμαστε ακούραστα για να δημιουργήσουμε φακούς επαφής που λειτουργούν σε αρμονία με τα μοναδικά μάτια σας, τον τρόπο ζωής σας και τις ανάγκες  διόρθωσης της όρασής σας .

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Αρχίστε τη δωρεάν† δοκιμή των φακών επαφής ACUVUE® σήμερα.

Αφήστε έναν εφαρμοστή να σας βοηθήσει να βρείτε τους σωστούς φακούς επαφής ACUVUE® για εσάς

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες οπτικούς.