Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι να κάνετε τους φακούς επαφής μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Παρακάτω θα βρείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία τους νέους σας φακούς.

Η εξάσκηση οδηγεί στην τελειότητα

Χρειάζεται λίγος χρόνος και εξάσκηση για να συνηθίσετε να  εφαρμόζετε και να αφαιρείτε τους φακούς επαφής, ακριβώς όπως οποιαδήποτε νέα συνήθεια.

Εφαρμογή και αφαίρεση των φακών

Η εφαρμογή και η αφαίρεση των φακών επαφής χρειάζεται λίγη εξάσκηση.

  • Δοκιμάστε να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστείτε το πρωί, μέχρι να κατακτήσετε την τεχνική.
  • Γιατί να μη ρυθμίσετε μια ειδοποίηση που θα σας βοηθήσει στην τήρηση της νέας σας ρουτίνας; Για παράδειγμα, πότε να αφαιρέσετε ή να καθαρίσετε τους φακούς σας.
  • Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μια υπενθύμιση για το πότε να ανοίξετε μια νέα συσκευασία ή να παραγγείλετε ξανά φακούς.

Καθαρισμός και φροντίδα των φακών σας

Tους φακούς ημερήσιας αντικατάστασης, μπορείτε να τους πετάξετε στο τέλος της ημέρας. Αλλά όσον αφορά τους φακούς συχνής αντικατάστασης, είναι σημαντικό να καθοριστεί μια ρουτίνα καθαρισμού. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να συσσωρευτούν στους φακούς σας εναποθέσεις, όπως οι πρωτεΐνες των δακρύων σας, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε ερεθισμό των ματιών. Καθαρίζετε τους φακούς σας καθημερινά, για να διατηρήσετε τα μάτια σας λαμπερά, φρέσκα και υγιή.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον καθαρισμό και τη φροντίδα των φακών επαφής σας.

Αντικατάσταση των φακών επαφής σας

Αφού βρείτε τους σωστούς φακούς επαφής για εσάς, είναι σημαντικό να θυμάστε να τους αντικαθιστάτε με ένα νέο ζευγάρι τακτικά, σύμφωνα με τις συμβουλές του εφαρμοστή σας, για να διασφαλίσετε ότι τα μάτια σας παραμένουν άνετα και υγιή.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον χρόνο αντικατάστασης των φακών επαφής σας.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τους φακούς επαφής;