ACUVUE® OASYS MAX 1-Day

ACUVUE® OASYS MAX 1-Day

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Αρχίστε τη δωρεάν δοκιμή των φακών επαφής ACUVUE® σήμερα.

Αφήστε έναν εφαρμοστή να σας βοηθήσει να βρείτε τους σωστούς φακούς επαφής ACUVUE® για εσάς.

 

§ n=449
§§ n=593
§§§n≥449
† Σε σύγκριση με τον ACUVUE® OASYS 1-Day.
‡ Σε σύγκριση με τις διαθέσιμες δημοσιευμένες πληροφορίες από το Μάιο 2022.

¥  Το φιλτράρισμα του φωτός HEV από φακούς επαφής δεν έχει αποδειχθεί ότι προσδίδει κανένα όφελος για την υγεία του χρήστη συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της προστασίας του αμφιβληστροειδούς, της προστασίας από την εξέλιξη του καταρράκτη, της μειωμένης καταπόνησης των ματιών, της βελτιωμένης αντίθεσης, της βελτιωμένης οξύτητας, της μειωμένης λάμψης, της βελτιωμένης όρασης σε χαμηλό φωτισμό ή του βελτιωμένου κιρκάδιου ρυθμού/κύκλου ύπνου. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον
Επαγγελματία Οφθαλμικής Φροντίδας για περισσότερες πληροφορίες.

* Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες οπτικούς. Πλήρεις Όροι και Προϋποθέσεις: [www.acuvue.gr/legalnotice].

¶ Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® διαθέτουν Κατηγορίας 1 ή Κατηγορίας 2
προστασία από την UV ακτινοβολία ενάντια στη μετάδοση των επιβλαβών UV ακτίνων στον κερατοειδή χιτώνα και μέσα στα μάτια. Οι φακοί επαφής με UV προστασία ΔΕΝ αντικαθιστούν τα γυαλιά με UV προστασία όπως τα γυαλιά ηλίου γιατί δεν καλύπτουν πλήρως το μάτι και την περιοχή γύρω από αυτό. Η μετάδοση της UV ακτινοβολίας μετρήθηκε με φακό ισχύος -1.00D. 

 

Σημαντικές πληροφορίες για τους χρήστες φακών επαφής: Οι φακοί επαφής ACUVUE® μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διόρθωση της όρασης. Ένας επαγγελματίας οφθαλμικής υγείας θα προσδιορίσει αν οι φακοί επαφής είναι κατάλληλοι για εσάς.
Πώς πρέπει να χρησιμοποιώ τους φακούς μου; Ακολουθήστε το πρόγραμμα χρήσης και αντικατάστασης και τις οδηγίες για τη σωστή φροντίδα των φακών που παρέχονται από τον επαγγελματία οφθαλμικής υγείας σας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του προϊόντος που διατίθενται στις Οδηγίες Χρήσης.
Υπάρχουν κίνδυνοι με τη χρήση φακών επαφής; Αν και σπάνια, μπορεί να εμφανιστούν σοβαρά οφθαλμικά προβλήματα όταν φοράτε φακούς επαφής. Επομένως, είναι σημαντικό να μιλήσετε με τον επαγγελματία οφθαλμικής υγείας σας για τη σωστή και ασφαλή χρήση και πώς να φροντίζετε τους φακούς σας.
Ποιος δεν πρέπει να φοράει φακούς επαφής; Μόνο ο επαγγελματίας οφθαλμικής υγείας σας μπορεί να καθορίσει εάν οι φακοί επαφής είναι κατάλληλοι για εσάς. ΜΗΝ φοράτε φακούς επαφής εάν έχετε οφθαλμική λοίμωξη, οποιαδήποτε οφθαλμική πάθηση ή συστηματική νόσο, που μπορεί να επηρεάσει τα μάτια ή εάν είστε αλλεργικοί σε οποιαδήποτε συστατικά του προϊόντος. Εάν αντιμετωπίσετε δυσανεξία στα μάτια, υπερβολικό δάκρυσμα, αλλαγές στην όραση, ερυθρότητα ή άλλα οφθαλμικά προβλήματα, αφαιρέστε τον φακό και επικοινωνήστε αμέσως με τον επαγγελματία οφθαλμικής υγείας σας.

 

1. JJV Data on File. CSM- Υποκειμενικοί Ισχυρισμοί για τους Φακούς Επαφής ACUVUE® OASYS MAX 1-Day - Διερευνητική μετα-ανάλυση.

2. JJV Data on File 2022. Ορισμός Τεχνολογίας TearStable™.
3. JJV Data on File 2022. Ιδιότητες Υλικού: των Φακών Επαφής 1 DAY ACUVUE® MOIST, 1 DAY ACUVUE® TruEye®, ACUVUE® OASYS 1 Day with HydraLuxe™ Technology και ACUVUE® OASYS MAX 1 Day with TearStable™ Technology και άλλων εμπορικών σημάτων φακών ημερήσιας αντικατάστασης.