Γιατί φακούς επαφής ACUVUE®;

Ποια είναι η έμπνευση για τον σχεδιασμό των φακών επαφής μας;

Τα μάτια σας είναι η έμπνευσή μας. Για περισσότερα από 30 χρόνια εργαζόμαστε ακούραστα για να δημιουργήσουμε φακούς επαφής που λειτουργούν σε αρμονία με τα μοναδικά μάτια σας, τον τρόπο ζωής σας και τις  ανάγκες σας για διόρθωση της όρασης . Κατανοούμε πόσο σημαντική είναι για εσάς η όρασή σας και έχουμε ως αποστολή να είμαστε η κορυφαία εταιρεία κατασκευής φακών επαφής στον κόσμο, αφοσιωμένη στη δημιουργία προϊόντων ανώτατης ποιότητας.

Υποστήριξη των ματιών με ευαισθησία

Οι φακοί επαφής μας είναι σχεδιασμένοι για τα μάτια σας, προσφέροντας μια άνετη λύση για να βλέπετε κοντά και μακριά, χωρίς γυαλιά. Εάν νιώθετε ότι τα μάτια σας είναι επιρρεπή σε ευαισθησία, ερεθισμούς ή αλλεργίες, έχουμε επίσης ειδικά προϊόντα για εσάς.

Άνεση σε απαιτητικά περιβάλλοντα

Θέλετε άνεση με τους φακούς επαφής σας, αλλά, μερικές φορές, οι πολλές ώρες χρήσης ψηφιακών συσκευών ή τα ξηρά περιβάλλοντα και τα περιβάλλοντα με σκόνη μπορεί να αποτελέσουν μια επιπλέον πρόκληση στην επιλογή φακών επαφής. Για να δείτε τη σειρά προϊόντων μας που είναι σχεδιασμένα για να χαρίζουν στα μάτια σας μεγαλύτερη άνεση, ακόμη και σε  απαιτητικά  περιβάλλοντα, κάντε κλικ παρακάτω.

Μεγιστοποιημένη χρήση

Αναζητάτε φακούς επαφής που να μπορούν να συμβαδίζουν με την πολυάσχολη καθημερινότητά σας; Για να δείτε τη σειρά προϊόντων μας που είναι σχεδιασμένα για τη διατήρηση άνεσης ,κάντε κλικ παρακάτω.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Αρχίστε τη δωρεάν† δοκιμή των φακών επαφής ACUVUE® σήμερα.

Αφήστε έναν  επαγγελματία υγείας των ματιών  να σας βοηθήσει να βρείτε τους σωστούς  Φακούς Επαφής  ACUVUE® για εσάς

† Απαιτείται επαγγελματική συμβουλή και μπορεί να ισχύσουν χρεώσεις εφαρμογής που δεν περιλαμβάνονται. Δείτε πλήρεις όρους και προϋποθέσεις.