Τί ειναι οι καινοτομεσ τεχνολογιες;

Κάθε μάτι είναι διαφορετικό και οι φακοί ACUVUE® εμπνέονται από όλα τα μάτια. Γι' αυτό το λόγο όλοι οι φακοί επαφής μας διαθέτουν μοναδικές καινοτομίες εμπνευσμένες από τα μάτια, EYE-INSPIRED™ INNOVATIONS, προηγμένες τεχνολογίες σχεδιασμένες να λειτουργούν αρμονικά με τα μάτια σας.

Είναι όλα μέρος της δέσμευσής μας να σας προσφέρουμε καθαρή, άνετη και υγιή όραση, έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη ζωή σας και όχι στους φακούς σας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ;

Αυτές οι μοναδικές καινοτομίες που θα βρείτε σε ολόκληρη τη σειρά των φακών επαφής της ACUVUE®, έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην άνεση, την καθαρή όραση και την υγεία των ματιών σας.

Οι φακοί μας έχουν εξαιρετικά λεπτά άκρα για να ταιριάζουν στο φυσικό σχήμα του ματιού σας προσφέροντάς σας τη μέγιστη άνεση και αίσθηση σα να μη φοράτε φακούς2.

Οι φακοί επαφής μας έχουν ενσωματωμένο ένα προηγμένο παράγοντα διαβροχής που σας βοηθά να διατηρήσετε τα μάτια σας ενυδατωμένα όλη την ημέρα.

Είμαστε δεσμευμένοι να βοηθήσουμε στη διατήρηση της υγείας των ματιών σας, ενσωματώνοντας ένα προηγμένο συστατικό που απορροφά την υπεριώδη ακτινοβολία και βοηθάει στην παρεμπόδισή της.

Εκμεταλλευόμαστε τις ιδιότητες των αντιοξειδωτικών και τα εγχύουμε στους φακούς επαφής μας, με 4 φορές επιπλέον την αντιοξειδωτική ικανότητα της βιταμίνης Ε1. Έτσι διατηρείται ένα σημαντικό συστατικό του δακρυϊκού φιλμ στη φυσική του κατάσταση για μεγαλύτερη άνεση του φακού.

Ο σχεδιασμός μας βελτιστοποίησης της κόρης για πολυεστιακή όραση λαμβάνει υπόψη τη φυσική μεταβολή του μεγέθους της κόρης του ματιού σας, προσφέροντάς σας καθαρή όραση κοντά, μακριά και ενδιάμεσα.

Οι χρήστες με αστιγματισμό, έχουν ανάγκη οι φακοί τους να παραμένουν σταθεροί κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά οι φυσικές κινήσεις του κεφαλιού ή των ματιών μπορεί να προκαλέσουν την περιστροφή τους. Οι φακοί μας για αστιγματισμό διαθέτουν 4 ζώνες σταθεροποίησης, που λειτουργούν με τη δύναμη του φυσικού βλεφαρισμού, βοηθώντας στη διατήρηση του φακού στη σωστή θέση.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Ξεκινήστε τη Δωρεάν Δοκιμή των
Φακών Επαφής ACUVUE® Σήμερα.

Βρείτε έναν Εφαρμοστή κοντά σας

1 Όπως αποδεικνύεται σε μια εργαστηριακή μελέτη, σε μαζική βάση.

2 JJV data on file 2018, Φακοί Επαφής ACUVUE® Κλινική Απόδοση και Συνολικές Ιδιότητες των Υλικών.

*Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® διαθέτουν Κατηγορίας 1 ‘η Κατηγορίας 2 προστασία από την UV ακτινοβολία ενάντια στη μετάδοση των επιβλαβών UV ακτίνων στον κερατοειδή χιτώνα και μέσα στα μάτια. Οι φακοί επαφής με UV προστασία ΔΕΝ αντικαθιστούν τα γυαλιά με UV προστασία όπως τα γυαλιά ηλίου γιατί δεν καλύπτουν πλήρως το μάτι και την περιοχή γύρω από αυτό.

Ενδέχεται να προκύψουν έξοδα εξέτασης και εφαρμογής τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται. Για πλήρεις Όρους και Προϋποθέσεις επισκεφθείτε το https://www.acuvue.gr. Hλικία 18 ετών και άνω. Μόνο ένα κουπόνι ανά άτομο. Απαιτείται η λήψη του κουπονιού.