ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ

Ενώ υπάρχουν πολλοί μύθοι και παρανοήσεις σχετικά με τους φακούς επαφής, τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται με φόβους για το άγνωστο.

Διαφορετικοί άνθρωποι μοιράστηκαν τους φόβους τους και βίωσαν την ελευθερία και την αυτοπεποίθηση που προσφέρουν οι Φακοί Επαφής ACUVUE®. Θα μπορούσατε να κάνετε το ίδιο. Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο για να μάθετε πως τα κατάφεραν.

Η Έιμι πιστεύει ότι οι φακοί επαφής μπορεί να μην είναι άνετοι.

Σε αντίθεση με μερικούς από τους πρώτους φακούς επαφής, οι περισσότεροι σύγχρονοι φακοί επαφής είναι λεπτοί και μαλακοί, χαρακτηριστικό που τους κάνει πολύ άνετους στη χρήση. Πολλοί είναι κατασκευασμένοι από πλούσια σε υγρασία υλικά που αναπνέουν, επιτρέποντας στο οξυγόνο να τα διαπεράσει.

Ο Ρίγιον ανησυχούσε μήπως οι φακοί επαφής χαθούν μέσα στο μάτι του.

Αυτό είναι πρακτικά αδύνατο. Υπάρχει μία προστατευτική μεμβράνη που καλύπτει το μάτι σας και συνδέει τα βλέφαρα, εμποδίζει οτιδήποτε να μπει πίσω από το μάτι σας, συμπεριλαμβανομένου ενός φακού επαφής.

Η Κάρολ είναι 48 χρονών και πίστευε ότι οι φακοί επαφής δεν είναι γι' αυτήν

Οι άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να φορέσουν φακούς επαφής. Αν μετά την ηλικία των 40 ετών διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε γυαλιά ανάγνωσης, υπάρχει ένας κατάλληλος φακός επαφής ως εναλλακτική λύση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα ταλαιπωρείστε να βάζετε γυαλιά για να διαβάσετε.

Ο Τζο ανησυχούσε στην ιδέα να αγγίξει το μάτι του

Το δάχτυλό σας δεν χρειάζεται να έρχεται σε επαφή με το μάτι σας κατά την εφαρμογή ή την αφαίρεση των φακών επαφής. Ο φακός μπορεί να έχει την αίσθηση μιας σταγόνας νερού όταν έρχεται σε επαφή με την επιφάνεια του ματιού σας.

Η Τάνια νόμιζε ότι οι φακοί επαφής μπορεί να βλάψουν τα μάτια της

Εφόσον τηρείτε το πρόγραμμα αντικατάστασης, ακολουθείτε τις οδηγίες καθαρισμού που σας έχουν δοθεί και επισκέπτεστε τον  εφαρμοστή  σας για τακτικούς ελέγχους, οι φακοί επαφής είναι ένας υγιής τρόπος να διορθώσετε την όρασή σας.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ?

Αρχίστε τη δωρεάν† δοκιμή των φακών επαφής ACUVUE® σήμερα.

Δείτε περισσότερους μύθους

†Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες οπτικούς. .Όροι και προϋποθέσεις Πολιτική απορρήτου..

‡  Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® έχουν Κατηγορίας 1 ή Κατηγορίας 2 προστασία από την UV ακτινοβολία ενάντια στη μετάδοση των επιβλαβών ακτίνων στον κερατοειδή χιτώνα και μέσα στα μάτια. Οι φακοί επαφής με UV προστασία ΔΕΝ αντικαθιστούν τα γυαλιά με UV προστασία όπως τα γυαλιά ηλίου γιατί δεν καλύπτουν πλήρως το μάτι και την περιοχή γύρω από αυτό. Θα πρέπει να συνεχίσετε να φοράτε γυαλιά με UV προστασία σύμφωνα με τις οδηγίες του εφαρμοστή σας.