Τι κάνει τους φακούς επαφής Acuvue® μοναδικούς;

Γιατί να επιλέξετε Φακούς επαφής ACUVUE®;

Στην ACUVUE®, κατανοούμε πόσο σημαντική είναι για εσάς η όρασή σας και έχουμε ως αποστολή να είμαστε η κορυφαία εταιρεία φακών επαφής στον κόσμο, αφοσιωμένη στη δημιουργία προϊόντων ανώτατης ποιότητας.

Άνεση που διαρκεί

Οι φακοί ACUVUE® είναι λεπτοί και κατασκευάζονται από μαλακά, εύκαμπτα υλικά που επιτρέπουν στο οξυγόνο να περνάει προς τα μάτια σας. Οι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίες διαβροχής της εταιρείας μας παρέχουν μια ομαλή, μεταξένια αίσθηση για ανώτερη άνεση.

Προστατέψτε τα μάτια σας από τον ήλιο

Οι επιβλαβείς υπεριώδεις (UV) ακτίνες του ηλίου μπορεί να προκαλέσουν βλάβη τόσο στο δέρμα όσο και στα μάτια σας. Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® παρέχουν προστασία από την UV ακτινοβολία, εμποδίζοντας περισσότερο από το 98% των UVB ακτίνων και το 85% των UVA ακτίνων του ηλίου.* Οι φακοί επαφής με φίλτρα προστασίας από την UV ακτινοβολία εφαρμόζουν πάνω στον κερατοειδή και τα μάτια σας, παρέχοντας επιπλέον προστασία ενάντια στη μετάδοση των επιβλαβών UV ακτίνων. Αυτοί, σε συνδυασμό με γυαλιά ηλίου και καπέλο με μεγάλο γείσο, παρέχουν πιο ολοκληρωμένη προστασία για τα μάτια σας.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Αρχίστε τη δωρεάν† δοκιμή των φακών επαφής ACUVUE® σήμερα.

Αφήστε έναν εφαρμοστή να σας βοηθήσει να βρείτε τους σωστούς φακούς επαφής ACUVUE® για εσάς

†Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες οπτικούς.

* Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® παρέχουν προστασία από την UV ακτινοβολία ενάντια στη μετάδοση των επιβλαβών UV ακτίνων στον κερατοειδή χιτώνα και μέσα στα μάτια. Οι φακοί επαφής με UV προστασία ΔΕΝ αντικαθιστούν τα γυαλιά με UV προστασία όπως τα γυαλιά ηλίου γιατί δεν καλύπτουν πλήρως το μάτι και την περιοχή γύρω από αυτό. Θα πρέπει να συνεχίσετε να φοράτε γυαλιά με UV προστασία σύμφωνα με τις οδηγίες του εφαρμοστή σας.