Φακοί επαφής 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL

Φακοί επαφής 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ

Αρχίστε τη δωρεάν† δοκιμή των φακών επαφής ACUVUE® σήμερα.

Αφήστε έναν εφαρμοστή να σας βοηθήσει να βρείτε τους σωστούς φακούς επαφής ACUVUE® για εσάς.

†Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες οπτικούς.

1. Η τεχνολογία LACREON® είναι η εμπορική ονομασία της Johnson & Johnson Vision για την αποκλειστική τεχνολογία της που ενσωματώνει μόνιμα ένα συστατικό συγκράτησης νερού, παρόμοιο με αυτό που υπάρχει στα φυσικά δάκρυα, στο αποδεδειγμένο υλικό etafilcon A.

Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® διαθέτουν φίλτρα UV, τα οποία παρέχουν προστασία έναντι της μετάδοσης επιβλαβούς ακτινοβολίας UV στον κερατοειδή και στο εσωτερικό του ματιού. Οι φακοί απορρόφησης της ακτινοβολίας UV ΔΕΝ αποτελούν υποκατάστατα προστατευτικών γυαλιών απορρόφησης της ακτινοβολίας UV, όπως γυαλιά-προσωπίδες ή γυαλιά ηλίου, γιατί δεν καλύπτουν πλήρως το μάτι και την περιοχή που το περιβάλλει. Θα πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε γυαλιά απορρόφησης της ακτινοβολίας UV σύμφωνα με τις οδηγίες του οπτικού σας.