Όταν αισθάνεστε τα μάτια σας ελεύθερα, έχετε τη δύναμη να έχετε πιο ουσιαστικές εμπειρίες και ισχυρότερες συνδέσεις. Είναι μία μορφή αυτοπεποίθησης που σας επιτρέπει να δείτε τον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό φακό, αγκαλιάστε τον και απολαύστε τις στιγμές που έχουν σημασία.

Δείτε

Δείτε κάθε στιγμή ανακάλυψης και έκπληξης, αποτυπώστε κάθε λεπτομέρεια, απολαύστε κάθε σύνδεση, ζήστε όσα μοιράζεστε. Οι φακοί επαφής ACUVUE® μπορούν να σας επιτρέψουν να τα κάνετε όλα αυτά, και πολλά περισσότερα, προσφέροντάς σας την ελευθερία να βιώσετε πλήρως αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Επιλέξτε φακούς επαφής σχεδιασμένους για τον τρόπο ζωής σας.

Δείτε τις στιγμές που έχουν σημασία

Αποτυπώστε κάθε λεπτομέρεια και βεβαιωθείτε ότι είστε παρών δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό σε όλες τις πολύ σημαντικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Απολαύστε την ελευθερία κινήσεων

Οι φακοί επαφής σας σας επιτρέπουν να δείτε κάθε λεπτομέρεια των πραγμάτων που αγαπάτε ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, τροφοδοτώντας την αίσθηση της ανακάλυψης και το ενεργό πνεύμα σας.

Να είστε στο επίκεντρο της προσοχής

Αξιοποιήστε την εμπιστοσύνη στην εμφάνιση και την όρασή σας και ανταποκριθείτε στις προκλήσεις με μία νέα προοπτική. Δημιουργήστε συνδέσεις, είτε με φίλους είτε στο χώρο εργασίας και δείτε τις να αναπτύσσονται μέσα από τις εμπειρίες που θα μοιραστείτε.

Δείτε τη διαφορά και ξεκινήστε σήμερα

Το να ξεκινήσετε να φοράτε φακούς επαφής είναι πιο εύκολο από όσο μπορεί να φαντάζεστε. Με τους φακούς ACUVUE® μπορεί να είστε σίγουροι από την πρώτη μέρα,ξεκινώντας με μία δωρεάν* δοκιμή χωρίς δεσμεύσεις. Μπορούμε ακόμη και να σας βοηθήσουμε να βρείτε έναν εφαρμοστή κοντά σας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ΕΔΩ

Αρχίστε τη δωρεάν δοκιμή των φακών επαφής ACUVUE® σήμερα

Αφήστε έναν εφαρμοστή να σας βοηθήσει να βρείτε τους σωστούς φακούς επαφής ACUVUE® για εσάς.

†Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες  οπτικούς. Πλήρεις όροι: www.acuvue.gr/terms-conditions

* Έρευνα μεταξύ 150 Επαγγελματιών Οφθαλμικής Φροντίδας από το Ηνωμένο Βασίλειο που διεξήχθη από τον Μάιο του 2021 έως τον Ιούνιο του 2021.

1. JJV Data on File 2021. Τεκμηρίωση Δεδομένων για Ισχυρισμούς ACUVUE® του Ηνωμένου Βασιλείου.