Τα προστατευτικά καλύμματα προσώπου και οι μάσκες έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, αλλά για πολλούς χρήστες γυαλιών, η μάσκα μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα.

Θολώνουν τα γυαλιά σας όταν φοράτε μάσκα; Μείνετε ήσυχοι, θα σας πούμε μερικούς απλούς και αποτελεσματικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να φοράτε τη μάσκα σας υπεύθυνα, διατηρώντας καθαρή την όρασή σας. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά παρακάτω:

ΓΙΑΤΙ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΑΣ

Σας έχει τύχει ποτέ να θολώσουν τα γυαλιά σας, όταν φοράτε ένα κασκόλ ή όταν μετακινείστε από ένα ψυχρό προς ένα θερμό περιβάλλον; Ο απλός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι η υγροποίηση, που προκαλείται από αλλαγές στη θερμοκρασία. Με κάθε μας εκπνοή, απελευθερώνουμε θερμό και υγρό αέρα στην ατμόσφαιρα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΘΟΛΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ ΣΑΣ

Το θόλωμα των γυαλιών μπορεί να σας φέρει σε αμηχανία σε πολλές φάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά όταν φοράτε μάσκα, και το συνεχές καθάρισμα των γυαλιών σας μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Αν αυτή η διαδικασία σας φαίνεται γνώριμη, θέλουμε να σας δώσουμε πέντε χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν:

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας με φακούς επαφής ACUVUE® σήμερα

Εξακολουθείτε να έχετε απορίες για τους φακούς επαφής;

†Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν έξοδα οφθαλμολογικών εξετάσεων και εφαρμογής. Μόνο για κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18 και άνω. Μία δοκιμή ανά άτομο. Καταλληλότητα του χρήστη κατά την κρίση του εφαρμοστή. Μόνο για συμμετέχοντες οπτικούς.Ανατρέξτε στο σύνδεσμο για πλήρεις όρους και προϋποθέσεις.